Blog

HomeEseményekFurmint Február 2020

Furmint Február 2020

A február 2020-ban ismét a FURMINTRÓL szól! 

JÖN A 11. FURMINT FEBRUÁR NAGY KÓSTOLÓ 2020 FEBRUÁR 6-ÁN!

.

Februárban szerte az országban – sőt immár túl a határainkon is – éttermek, borkereskedők állítják majd a középpontba a Furmintot. A Furmint Február rendezvénysorozat célja, hogy felhívja a figyelmet a szőlőfajtára, és minél több emberrel megismertesse azt. Februárban egy egész hónapon át találkozhatunk a furminttal kapcsolatos programokkal és ajánlatokkal. Számos étterem poharazza, borbárok és borkereskedések kínálatában lehet kedvezménnyel kóstolni és vásárolni, sok furmint köré épített borvacsorát és borkóstolót szerveznek.

Az egész hónapon át tartó rendezvénysorozat csúcspontja a Furmint Február Nagy Kóstoló lesz, amelyen 2020-ban már 11. alkalommal rendeznek meg a bemutatkozó borászatok és a borkedvelő közönség örömére. 

A rendezvényről a Dénes Hegybirtok sem hiányozhat. Idén is több Furmint borunkat mutatjuk be a nagyközönségnek, a 2015-ös és 2016-os száraz tételek mellett egy vadonatúj borunk is debütál majd a rendezvényen, ez pedig nem más, mint a Mirage névre keresztelt kései szüretelésű borkülönlegesség.

Tartsanak velünk a Mezőgazdasági Múzeumban, ahol ezalkalommal több, mint 200 furmintot kóstolhatnak! 

További információ: https://www.facebook.com/furmintfebruar/